Καθαρισμός πισίνας - Balkan General Services

Balkan General Services

 

 

Επισκεφθείτε το νέο μας Site! pool-academy.gr

splash

 

Καλώς ήρθατε στην Balkan General Services

 

 

 

 

 

H Balkan General Services συνεργάζεται με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας της πισίνας, παρέχοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας καθώς και προϊόντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας για τη φροντίδα της πισίνας.

Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Maytronics στην Ελλάδα, παρέχονται οι παγκοσμίου φήμης ρομποτικές σκούπες αυτόματου καθαρισμού Dolphin, για ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες. Παράλληλα, η Balkan General Services διαθέτει το Επίσημο Κέντρο Επισκευών για τις ρομποτικές σκούπες Dolphin στην Ελλάδα, εξοπλισμένο με διαγνωστικά συστήματα της εταιρείας Maytronics και στελεχωμένο με προσωπικό εκπαιδευμένο στο εξωτερικό.

Καλύπτοντας όλες τις πτυχές για την φροντίδα της πισίνας, παρέχονται συστήματα επεξεργασίας - απολύμανσης νερού φιλικά προς το περιβάλλον όπως η ηλεκτρόλυση και το όζον καθώς και προϊόντα που προάγουν την ασφάλεια στην πισίνα. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται από τεχνική υποστήριξη τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις ιδιωτικές πισίνες.

 

DOLPHIN S300i
Νέα γενιά ρομπότ πισίνας Νέα Προϊόντα
WAVE 300 XL